domingo, 20 de diciembre de 2009

5. Tancament de l'assignatura i avaluació

Penso que el blog ha estat una bona eina per a poder treballar en l'àrea, ja que ens ha permès d'una manera pràctica, poder seguir tot el treball que hem anat realitzant. A més també ens ha permès veure les diferents aportacions, idees i valoracions de la resta dels companys/es, un aspecte que considero molt productiu i enriquidor per a les nostres pròpies valoracions, a partir dels punts de vista dels demés. Per tant, penso que l'eina utilitzada és molt valuosa, ja que permet una organització senzilla del treball que es realitza, augmenta considerablement la capacitat de consulta del treball que s'ha dut a terme i alhora poguent fer comentaris als blogs de la resta de companys/es, enriqueix la capacitat d'anàlisi, reflexió i de crítica constructiva que ens ajuda a millorar el nostre propi treball. No obstant això, la creació del blog ens permet tenir un material de consulta que més endavant, quan es cregui necessari, es pot utilitzar per tractar de recordar el treball realitzat. Personalment la meva recomanació sobre la utilització del blog, és la de seguir utilitzant-lo com s'ha fet aquest semestre, per la possibilitat de tenir un recurs on seguir de manera contínua tot el treball que es realitza en l'àrea per la capacitat de guia i orientació, així com de síntesi, resum i valoració de les activitats que es van realitzant.

Penso que les meves expectatives sobre l'àrea (pla docent) s'han complert. Pot ser el que m'ha estat més complicat va ser la creació de la Webquest. He assolit nous i importants coneixements en relació a aquesta temàtica, que de ben segur em seran molt profitosos de cara al futur. Hi ha moltes eines d'aquest tipus que normalment les descobrim a través d'algun company/a de feina que hi enten molt amb les TIC, valoro molt el fet d'haver-les conegut a través de la Universitat.

Per acabar m'agradaria dir per una banda, que aquesta àrea és molt important i rellevant per dur a terme a les escoles, per tal de desmuntar certs estereotips socials. Per una altra banda el treball en general penso que ha estat molt encertat per la seva aplicabilitat a la pràctica educativa, treball d'anàlisi i reflexió realitzat, que per un costat ens ha portat a entendre diferents aspectes de la interculturalitat i per l'altre, a realitzar una aplicació a la realitat escolar, tant important per a la nostra tasca com a psicopedagogs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario